logo

ПЗУ ВАСИЛЕВА КАРДИО - СКОПЈЕ
Васил Ѓоргов 34-1/1
1000 Скопје
Република Македонија
Тел/Факс +389 2 30 80 666
E-mail: info@vasilevacardio.com

Белинда Андоновска

Главен медицински техничар


Едукација и искуство:
  • Завршено Средно Медицинско Училиште во 1989 година.
  • Положен стручен испит во 2008.
  • Вработена во одделот за интензивна нега при Воената Болница во Скопје (2002-2006).
Поле на интерес:
  • Оспособена за извршување на сите неинвазивни дијагностички процедури, работа во интензивна нега.

ПЗУ ВАСИЛЕВА КАРДИО - СКОПЈЕ
Васил Ѓоргов 34-1/1
1000 Скопје
Република Македонија
Тел/Факс +389 2 30 80 666
E-mail: info@vasilevacardio.com

Фросина Стефаноска

Медицински техничар


Едукација и искуство:
  • Завршено Средно Медицинско Училиште во Јули, 2017 година.
  • Положен стручен испит во Март, 2018 година, ЈЗУ ГОБ 8ми Септември, Скопје.
  • Вработена со договор на дело во Интерните одделенија на ЈЗУ ГОБ 8ми Септември Скопје (до Јуни, 2018).
  • Вработена во ПЗУ ВАСИЛЕВА КАРДИО Скопје од 01. Јули, 2018 год. до денес.
Поле на интерес:
  • Оспособена за извршување на сите неинвазивни дијагностички процедури, работа во кардиолошка ординација.