logo
Локација

Работно време:

Понеделник, Среда и Петок:

08:00 - 16:00

Вторник и Четврток:

08:00 - 17:00

Сабота, празници и итни повици:

+389 71 37 00 31

Адреса:

Васил Ѓоргов 34-1/1

1000 Скопје, Македонија

Телефон:

+389 2 30 80 666

Е-пошта:

info@vasilevacardio.com.mk

Мрежна страна:

www.vasilevacardio.com.mk

Услуги:

Специјалистички прегледи

Дијагностика, Консултации, Совети

Дневно лекување и мониторирање

Комплет лабораториски услуги

Дијабет, Тироидеа

Гастроентерологија

Професионален тим, најсовремена опрема, сигурна дијагностика