logo
Добредојдовте на интернет страната на ВАСИЛЕВА КАРДИО

ПЗУ ВАСИЛЕВА КАРДИО е специјалистичка здравствена установа формирана во Август, 2008 година. Лоцирана е кај Министерството за Економија и Заводот за вработување, веднаш спроти Данскиот Конзулат. Нуди широк спектар на дијагностички процедури и различни испитувања:

 • Трансторакална ехокардиографија (ТТЕ)
 • Колор Доплер на каротиди
 • Колор Доплер на артерии и вени на нозете
 • Едукација и припрема за европски испит по ехокардиографија
 • Коронарен стрес тест (КСТ)
 • 24 и 48 часовен ЕКГ Холтер мониторинг
 • 24 часовен АБП мониторинг
 • Ехо на штитната жлезда
 • Ехо на абдоминални органи
 • Дневно мониторирање и лекување
 • Mедицински консалтинг
Кариери со ВАСИЛЕВА КАРДИО

Секогаш сме отворени за квалитетни и одговорни професионалци. Доколку сте заинтересирани за работа во ВАСИЛЕВА КАРДИО, испратете го вашето CV на info@vasilevacardio.com.mk.